Sauvignon Blanc

Sauvignon blanc, vin cu aspect proaspăt, culoare alb-verde, arome catifelate de flori de viță de vie, flori de soc, cu note de fructe citrice. Gust revigorant de fructe exotice, pepene și piper galben. Poate fi servit alături de preparate ușoare.

Sec sau demisec, vinul are caracteristica PROASPĂT

Traminer roz

Vinul Traminer roz, de culoare galben deschis sau spre galben pai, dacă este învechit în butoaie de stejar,  are aroma puternică de trandafir, cu note de citrice și lemn. Gustul este influentat si el de aroma de trandafir, cu note de scorțișoară și fruct de mango. Poate fi servit alături de preparate ușoare.

Sec sau demisec, vinul are caracteristica  MÂNDRU

Riesling de Rhin

Vinul Riesling de Rhin de culoare deschis verzui, arome de citrice și măr verde, gustul vioi, de caisa, piersică si mango, cu aciditate puternică. Poate fi servit alături de preparate din pește sau preparate grele, datorită acidității.

Sec sau demisec, vinul are caracteristica VIOI

Chardonnay

Vinul  Chardonnay de culoare galben-verziue, cu arome de lamâie, flori de salcâm și iasomie, te încântă de la prima adulmecare. Gustul de fructe citrice și pepene galben, gustul de unt proaspat bătut, face din acest vin cel mai bine tolerat la toate felurile culinare din toate colțurile lumii.

Sec, demisec, demidulce și dulce, vinul are caracteristica VIBRANT

Fetească Neagră

Vinul Fetească Neagră fermentat pelicular, de culoare roșu rubiniu, nu foarte închis, cu arome de mure, vișine și prune uscate, gust plin de fructe de padure, prune coapte cu iz condimentat de scorțișoara și vanilie. Poate fi servit cu preparatele grele, carne roșie dar și la desert.

Sec, demisec, demidulce și dulce, vinul are cacteristica EMBLEMA​

Vinul Fetească Neagră vinificat în alb, de culoare rose, cu arome de citrice, pepene galben și petale de trandafir, gust de fructe de padure și petale de trandafir, cu o  ușoară aciditate. Poate fi servit cu preparate ușoare sau la desert.  
         
Sec, demisec sau demidulce, vinul are caracteristica FRESH

Muscat Ottonel

Vinul Muscat Ottonel, de culoare galben deschis- galben pai, cu o aroma de lime, ceară din prisacă și petale de trandafiri, este aroma distinctă de muscat. Gustul de caisă coaptă, pere coapte și fagure cu miere, aciditate scăzută - face mare placere noilor doritori de vinuri. Se poate servi foarte bine ca desert, dar și în celelalte etape gastronomice.

Sec, demisec, demidulce vinul are caracteristica AROMAT