Despre Noi

Podgoria este situata intre Valea Milcovului si Valea Ramnicului, la 13 km de orașul Focșani, pe drumul national DN2. Mărturiile arheologice pun in evidenta faptul ca din cele mai vechi timpuri, de pe vremea dacilor in aceasta zona se cultiva vita-de-vie. Zona este denumita de geograful francez Emmanuel De Martonn "Dealurile Ramnicului"

Compozitia geologica a solului este alcatuita din straturi de prundis si pietris care formează solurile aerate favorabile dezvoltării viței de vie. Solul prezinta o culoare roșie-bruna. In timpul zilei absoarbe caldura razelor de soare pe care o cedează în timpul nopții. Această proprietate a solului, face ca vița de vie, in această zonă, să prezinte calități deosebite.

Carpații de curbură formează un adăpost natural, pantele line și largi cu expoziție sudică prezintă un debușeu mare de evacuare a aerului rece. Toate aceste condiții naturale, în care se dezvoltă vița-de-vie pe aceste meleaguri, fac ca soiurile Fetească Neagră, Traminer, Sauvignon Blanc, Riesling de Rhin, Muscat Ottonel, Chardonnay,  să prezinte calități deosebite.

Strugurii obtinuti de pe cele 81 ha de vita de vie se prelucreaza in centrul de vinicatie al societatii. Vinurile obtinute aici, se realizeaza in conditii speciale de fermentatie controlata, sub stricta supraveghere a specialistilor. Vinul este depozitat in conditii speciale.